Hui s’ha celebrat el Fòrum d’Interiorisme de Cevisama, la fira internacional de referència del sector, en el qual han participat tres figures de gran prestigi, prescriptors del sector. Isabel López, Rocío Boscá i Paul Deiterlen ha parlat de disseny, tendències i la importància d’incloure la ceràmica en esta equació. Fira València tancarà demà a les 15 hores les portes de la 40 edició de Cevisama
València, 29 de febrer 2024. – Cevisama ha celebrat hui el seu tradicional Fòrum d’Interiorisme, un esdeveniment en el qual es dona veu als dissenyadors d’interiors, grans prescriptors del sector. Ceràmica i espais, decoració i ceràmica, conceptes que s’unixen naturalment, tal com han explicat els tres ponents d’este fòrum, que s’ha celebrat en la Plaça Activa de Cevisama 2024.
Els interioristas de renom Isabel López, Rocío Boscá i Paul Deiterlen, han compartit la seua visió del disseny, les tendències i les seues aplicacions en disseny d’interiors i han posat en valor la ceràmica com un producte imprescindible en esta equació única.
Els primers a pujar-se a l’escenari han sigut Paul Dieterlen i Va ruixar Boscá, d’Acierta Retail. Paul Dierterlen, reconegut arquitecte que va estudiar en l’Institut Tecnològic i d’Estudis Superiors de Monterrey (ITESM), ha explicat la filosofia de la firma i mostrat diferents projectes com el restaurant Ves-los e Vents, que va transformar radicalment l’espai preexistent, o el centenari Hotel Miramar, tots dos a València.
Per part seua, Rocío Boscá, directora de l’equip de Disseny d’Acierta responsable de la línia de negoci de Disseny i Creativitat en Acierta, ha posat l’accent en altres projectes duts a terme per la firma com a decoracions de Nadal o el realitzat en algunes botigues de Dior que es van folrar amb material ceràmic.
Després d’ells, ha compartit la seua visió la interiorista Isabel López Vilalta, una de les figures més respectades d’este país en matèria d’interiorisme i disseny. Per a ella, l’objectiu és “saber trobar allò que el client no sap que vol, però que li és necessari, sempre treballant en equip i observant l’arquitectura preexistent en l’espai, així com l’entorn en el qual s’emmarca”. Responsable de projectes com el Celler de Ca Roca a Girona, el Restaurant Filandón de Madrid o les oficines d’alta direcció del Banc Sabadell, López Vilalta ha ressaltat el paper de la ceràmica en els seus projectes.
Amb ella s’ha tancat el Fòrum d’Interiorisme, una iniciativa possible gràcies a la col·laboració del col·legi de dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana (CDICV), i que Cevisama secunda i impulsa en cada edició com a part essencial del seu ADN: disseny, tendència, futur i ceràmica.