Més ràpida i eficient, la construcció industrialitzada es dona cita en Cevisama 2023

Cevisama inaugura en la seua 39a edició The New Arquitectonics, un nou espai que mostrarà les últimes tendències en construcció industrialitzada. Comptarà amb una zona feta íntegrament amb aquesta mena de tècnica i participaran les marques més importants d’aquest sector, que exposaran des de ceràmica a revestiments, passant per domòtica, il·luminació, bany, cuina o eficiència energètica.
La fira líder del sector ceràmic, de bany i pedra natural que se celebra en Fira València del 27 de febrer al 3 de març, suma així els nous conceptes de la indústria al certamen i dona resposta a una necessitat del sector.
València, 16 febrer 2023.- Menys residus, més eficient, ràpid i sostenible. La construcció industrialitzada està a poc a poc guanyant adeptes en el sector, no sols perquè siga més respectuosa amb el medi ambient, sinó també perquè dona la possibilitat de reduir costos de producció i d’usar metodologies innovadores, trencant amb el model d’edificació més tradicional. Aquest nou concepte tindrà el seu propi espai en Cevisama 2023, la fira líder del sector ceràmic, bany i pedra natural que se celebra en Fira València del 27 de febrer al 3 de març. The New Arquitectonics acollirà grans marques que ja estan treballant en aquesta mena d’edificació i mostrarà en viu un exemple d’habitatge creat íntegrament amb aquesta mena de tècnica.
Aquest nou concepte tindrà el seu propi espai en Cevisama 2023, la fira líder del sector ceràmic, bany i pedra natural que se celebra en Fira València del 27 de febrer al 3 de març. Amb The New Arquitectonics, Cevisama suma i ofereix als professionals la possibilitat de conéixer les últimes tendències del sector. Per a això, acollirà grans marques que ja estan treballant en aquesta mena d’edificació i mostrarà en viu un exemple d’habitatge creat íntegrament amb aquesta mena de tècnica.
Un potent fòrum de debat
Aquest nou espai comptarà amb un potent fòrum de debat dirigit al sector de la construcció en el qual s’analitzaran de la mà de grans professionals temes com la bioconstrucció, la industrialització en la construcció, els nous materials, l’economia circular o la sostenibilitat com a clau de futur.
El dimarts 28 de febrer se celebraran una ponència enfocada a la industrialització en la construcció a càrrec d’Alejandro Lacuesta (Arqueha), Jaime Sanahuja (Sanahuja & Partners), Ruben Navarro (Inhaus) i Ángel Alfocea (Wes). Posteriorment, hi haurà una taula redona per a debatre sobre aquesta temàtica en profunditat i que comptarà amb la participació de les empreses IC-10, NIU, ISG, Engels & Volkers i AEDAS. En la jornada vespertina es parlarà de sistemes i processos R+D+i, així com del camí a seguir en la construcció industrialitzada. Es farà de la mà de ponents com Pablo Elvira i José Fenollosa, d’Off Site, Rodrigo Martínez-Garrido, de Cronotectura, Rocío Pina, d’Enorme Studio i Mario Pérez, d’IHD. Posteriorment, es debatrà sobre aquesta matèria en una taula redona en la qual participaran empreses com Bysos, DIAB, Tinyliving, Estelae o Geo Concept.
Nous materials i la industrialització per al turisme
El dimecres 1 de març els grans protagonistes de la jornada seran els nous materials, així com les oportunitats derivades de la industrialització per al turisme.
Les activitats donaran inici a les 11.30 amb una ponència sobre les reformes flexibles i en sec dins en el pla de negoci de la propietat hotelera en la qual reflexionaran Teresa Sapey (Teresa Sapey), Gema Alfaro (Alfaro-Manriqye), Juan Ranchal (Janfri / Ranchal) i Jordi Cuenca (Verum Arquitectura Hotels. En la taula redona seran presents Luis Fernández (Sweet Hotels), Juan Carlos Sanjuan (Casual Hotels), Santi Perez (Mondragón Hospitality), Iker Llano (Intur Hotels), Tomás Alias (Estudi Caramba) i Elisa Fernández (Eco-one)
A les 16.00 hores començarà la ponència sobre oportunitat derivades de la industrialització per al turisme amb Daniel Mayo (Vivood), Antonio Peláez (Hotel Convent La Magdalena), Ángel Zaragoza i Borja Costa (Room Wine) i Pilar Rodríguez (NH Hotels). I posteriorment una taula redona que comptarà amb la participació d’AECOM, Balda Partners, Rustice i Grup Talasur.
El futur: la sostenibilitat i l’economia circular
El programa de The New Architectonics començarà el seu últim dia de jornada amb una intervenció molt interessant: Les Fàbriques de fer cases. Capacitat productiva. Ángel Alfocea (Wes), Sergio Baragaño (Room2030), Jesús Herranz (Viratge / Ubiko) i Manuel Lobo (Xilonor / Finsa) analitzaran la nova indústria i els avantatges que tenen en el futur més pròxim. Un debat que seguirà en la taula redona de la mà d’altres empreses del sector, en la qual participarà Amparo Ramón de Sky Living, Tatiana Moya de Via Agora / Lignum Tech, Ernesto Molinos d’Hermo, Pascual Pesudo, d’Efficient Manufactured Building i Unai Gorroño d’Egoin.
Per a finalitzar aquest primer fòrum de debat sobre construcció industrialitzada, Eduardo Gutiérrez (ON-A), Sonia Hernández (Arquitectura Sana) i Arturo Fernández (Construcia) i Zdenka Lara (Eco-one) parlaran de bioconstrución i economia circular, dues matèries que marcaran el futur. Posteriorment, tindrà lloc una taula de debat protagonitza per Daniel Guzmaz (Ecohub), Alfons Ventura (GBCE), Felipe Pich-Aguilera (Picharchitects), Clara Plata (City Màlaga) i Fernando Olba (Olba A+O).
Pots consultar tot el programa ací.

Desplaça cap amunt