El Fòrum Marmolistas celebrarà la seua tercera edició en Espai Cuina SICI 2024

La trobada professional estarà patrocinat per Cosentino i Akemi i abordarà els reptes i desafiaments en la transformació de grans formats.

València, 13 maig 2024.- Espai Cuina SICI, el certamen professional entorn del moble i equipament de cuina i que celebrarà la seua pròxima edició del 30 de setembre al 3 d’octubre en Fira València al costat d’Hàbitat i Textilhogar, serà escenari de la tercera edició del Fòrum de Marmolistas Espai Cuina SICI 2024.

Esta trobada, el més rellevant d’este sector, arriba després de l’èxit de les dos edicions anteriors, també impulsats pel portal especialitzat Focus Pedra. La cita serà el pròxim 1 d’octubre a les 12.00 hores en el Nivell 3 del Pavelló P4 de Fira València, i en esta ocasió comptarà amb el patrocini de les empreses Cosentino i Akemi Spain per a reunir directius del canal d’elaboració de grans superfícies entorn dels reptes i desafiaments en la transformació de grans formats.

Concretament, durant el fòrum s’abordaran diferents qüestions com la nova realitat de les superfícies de quars, la relació proveïdor-client, l’adequació de les polítiques de seguretat laboral en els tallers, i tots els assumptes d’actualitat que tenen a veure amb els tallers de fabricació de plaques de cocció.

La trobada estarà moderada per Marisa Carrió, CEO de Focus Pedra i periodista especialitzada en el segment de grans formats per a cuines, interiorisme i arquitectura.

Continguts professionals

El programa d’activitats d’Espai Cuina SICI es completarà amb la celebració de l’II col·loqui Intersectorial de Cuines, que tindrà lloc l’endemà, el 2 d’octubre també en el marc del certamen especialitzat en mobiliari i equipament per a la cuina de Fira València.

Amb tot això, Espai Cuina SICI avança en la configuració d’una agenda de continguts d’alt interés per als visitants professionals i que s’emmarcarà en un programa més ampli que inclourà totes les conferències i jornades de l’Àgora nude Fira Hàbitat València o les activitats específiques del sector tèxtil.

Una oferta única amb poder de convocatòria internacional

Fira València acollirà del 30 de setembre al 3 d’octubre la celebració conjunta de les fires de referència del moble, il·luminació, decoració, tèxtils per a la llar i equipament per a la cuina. D’esta manera, Fira Hàbitat València, Textilhogar Home Tèxtils Premium i Espai Cuina SICI conformen el major aparador entorn de la llar i el contract en una convocatòria de gran format i de gran poder de convocatòria tant nacional i internacional. Una fórmula d’èxit de més 90.000 metres quadrats de superfície expositiva i més de 48.000 visitants professionals de 70 països.

Desplaça cap amunt