Dia Màgic by FIMI tanca una edició de 2024 marcada pel manteniment del negoci

El comité organitzador ha aprovat les dates de la pròxima edició, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de maig de 2025 en Fira València.

València, 12 maig 2024.- L’edició 2024 de DIA MÀGIC by FIMI, que s’ha clausurat este diumenge en Fira València, ha conclòs amb un balanç positiu, mantenint la fidelitat dels seus compradors professionals i les xifres de negoci directe generat durant els tres dies d’exposició.

La fira, únic certamen de caràcter professional i àmbit internacional dedicat al sector de comunió i cerimònia, ha reunit 80 marques líders del sector procedents de tota Espanya, i ha convertit a València en un punt de trobada clau per als professionals de la moda de comunió i cerimònia, els qui han pogut conéixer les últimes tendències i realitzar les seues comandes per a la pròxima temporada.

Els expositors han valorat positivament la fira, destacant la qualitat del públic assistent. En paraules de María José Cánovas, de Josephine Lucca, DIA MÀGIC by FIMI “és l’ambient adequat per al nostre negoci”, amb una valoració positiva quant a la captació de clients nacionals, que ha augmentat superior a la d’altres edicions.

Per part seua, Beatriz Montero subratlla el manteniment del negoci respecte a les xifres de l’any passat, “malgrat la reducció dels xiquets que han pres la comunió”, a més de captar clients internacionals. Alejandro Rodríguez, de Montserrat Lozano, posa en valor la “fidelitat del client nacional” que confia any rere any en la marca. Per part seua, Mar Cases, d’Alhuca Cerimònia, ressalta la notable afluència de compradors per a completar una “bona valoració” d’esta edició de DIA MÀGIC by FIMI.

Alicia Gimeno, directora de DIA MÀGIC by FIMI, subratlla el caràcter únic d’un certamen que, després de més d’una dècada de trajectòria, “és la cita de referència per al sector de la comunió i la cerimònia, avançant les tendències de les pròximes temporades i obrint noves oportunitats de negoci per a fabricants i punts de venda”.

Dates de l’edició de 2025
DIA MÀGIC by FIMI 2025 se celebrarà els dies 16 i 17 de maig de 2025 en Fira València. Així ho va aprovar el comité organitzador del certamen en la seua trobada de valoració de la fira. D’esta manera el pròxim lliurament de l’únic certamen de caràcter professional i àmbit internacional dedicat al sector de comunió i cerimònia es concentra en dos jornades, ateses les demandes del sector.

Esta decisió, segons Alicia Gimeno, “l’hem presa després de consultar amb les empreses participants i amb els compradors, que ens han transmés el seu desig de comptar amb un esdeveniment més compacte i dinàmic”. Per tant, en paraules de la directora del certamen, “estem convençuts que este nou format permetrà a les empreses participants optimitzar el seu temps i recursos, i als compradors tindre una visió més completa de l’oferta en menys temps”.

+info
www.feriavalencia.com

Desplaça cap amunt