Els compradors internacionals impulsen el negoci en Dia Màgic by FIMI

L’IVACE+i ha promogut amb la col·laboració Cambra de València una missió inversa que ha atret fins al certamen 40 empreses de 20 països.
DIA MÀGIC by FIMI continuarà mostrant les novetats del sector fins a este diumenge en Fira València.

València, 11 maig 2024.- DIA MÀGIC BY FIMI ha apostat en la seua edició de 2024 per impulsar la comercialització de la moda de cerimònia i comunió més enllà de les fronteres espanyoles. I ho ha fet de la mà de l’Ivace+i Internacional en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València i el treball conjunt d’ASEPRI I Fira València, en el marc del programa Global CV.

Gràcies a esta col·laboració un total quaranta importadores internacionals procedents de Mèxic, Itàlia, Portugal, Irlanda i Malta entre altres, han visitat el certamen, que se sumen als compradors tradicionals d’altres països que confien en DIA MÀGIC by FIMI per a conéixer les tendències del sector i adquirir les últimes novetats de les firmes expositores.

En este sentit, firmes com Siena Complements, Carmy, Cua-Cuak, Lilus o Montserrat Lozano compten amb una potent presència en mercats internacionals. Expositors com Javilar han vist com ha augmentat en esta edició el nombre de contactes amb clients potencials internacionals, en un context en el qual la cerimònia cobra un major protagonisme no sols a Espanya, sinó també en altres països. És el cas d’Homes, que compta amb importants vendes a Irlanda, així com a Bèlgica i Portugal, tal com destaca Pedro Varón. En el cas de Lovely Day ha rebut la visita de visitants professionals d’Itàlia, Mèxic i Malta amb un alt poder de compra.

Segons Alicia Gimeno, directora del certamen, “la presència de compradors estrangers és un testimoniatge atractiu del nostre esdeveniment. En este sentit, el nostre objectiu és continuar treballant en noves estratègies per a aconseguir un increment en la visita de compradors procedents d’altres països i potenciar a la internacionalització de les marques que participen en Dia Màgic by FIMI”.

Fins a este diumenge DIA MÀGIC by FIMI, l’únic certamen de caràcter professional i àmbit internacional dedicat al sector de comunió i cerimònia, mostrarà en Fira València més de 80 marques d’Espanya, Portugal Turquia i Itàlia, especialitzades en comunió i cerimònia continuaran mostrant als compradors professionals totes les novetats en moda, complements i calçat per a cerimònia i comunió.

+info
www.feriavalencia.com

Desplaça cap amunt