La moda de cerimònia i comunió reivindica els dissenys clàssics per a 2025

La moda de cerimònia i comunió reivindica els dissenys clàssics per a 2025

La primera jornada de Dia Màgic by FIMI confirma les expectatives amb una gran afluència de visitants professionals, que han generat un gran ambient de negoci en el pavelló 8 de Fira València.

Les confeccions d’alta qualitat de sedes, organdís, tul brodat i niu d’abella tornen amb força entre les firmes expositores del certamen de referència en el món de la comunió i cerimònia.

La directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana, Maribel Sáez Martínez, ha inaugurat el certamen.

València, 10 maig 2024.- Tornen els dissenys clàssics que perduren en el temps fins a les creacions més delicades i encantadores. Les últimes tendències en vestits de comunió que s’estan donant a conéixer en la primera jornada de DIA MÀGIC by FIMI, oferixen una representació perfecta entre el romanticisme i la modernitat, amb confeccions de sedes, organdís, tul brodat i niu d’abella. I tot amb una qualitat en el patronatge i confecció de primer orde, amb models clàssics i atemporals com els que presenten Marla, Creacions Charo, Mamen, o col·leccions que aposten pel lifestyle andalús com Beatriz Montero, Kobez, Mimosines, Mercedes d’Alba o Àvia Tata, amb patrons i teixits molt elaborats.

Les novetats dels expositors de la fira de referència en el món per a la moda de Comunió i Cerimònia que este divendres ha començat en Fira València, constaten la volta de l’artesania i el vestit treballat, únic, just en direcció contrària a la resta de sectors. Una tendència que, tal com reivindica la firma Hortensia Maeso en la seua col·lecció “La meua atelier”, és “una crida a l’ofici, a l’artesania”.

Una tendència molt rellevant que les marques expositores estan detectant és el notable increment en la demanda de vestits de cerimònia, sobretot en moments com les graduacions de finals de curs. Quant a xiquet conviuen el vestit jaqueta, de mariner i d’almirall que mostren firmes com a Homes, Novadrima, Fydacttex, o Eslora, entre altres.

En complements es torna, com en moda, a formes més senzilles, al gust pel detall sense perdre la lluentor, i colors com els verdes menta i oliva, rosa pal i, fins i tot, blancs.

Quant a calçat, amb firmes com María Catalán, Caminet, Cuquito, Piulín o Yowas, hi ha una doble tendència. D’una banda la senzillesa, sobretot per a xiquet, amb un gran creixement de la línia de sneakers, a imatge del look dels adults i amb una paleta cromàtica que més s’emportarà en 2025 serà la dels blaus: celeste jeans, etc. Per a les xiquetes s’imposen els colors celeste, rosa núvol i beix, en botins amb detalls molt treballats. I per a looks més estiuencs, amb vestits curts o de lli, també es veurà sabates artesanes tipus espardenya.

També és present amb força la preocupació per la sostenibilitat mediambiental. No en va, Rapife és la primera firma a aconseguir un certificat de biodegrabilidad dels cotons que empren en la confecció de creacions.

DIA MÀGIC BY FIMI ha començat la seua edició de 2024 confirmant les expectatives quant a afluència de visitants professionals i negoci directe generat, puix que es tanca en el mateix una gran quantitat de comandes.

Inauguració i Passeig Màgic

La directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana, María Isabel Sáez Martínez, va encapçalar la comitiva que va recórrer els diferents expositors de DIA MÀGIC BY FIMI, coneixent de primera mà al costat del comité organitzador del certamen les últimes tendències presentades per les firmes presents.

Ja a la vesprada el certamen va acollir PASSEIG MÀGIC, l’única passarel·la col·lectiva del món especialitzada en comunió i cerimònia que mostra, any rere any, les últimes tendències i novetats en moda infantil. Enguany les marques representades han sigut Amarca Kids, Javilar Kids, Lilus, Marla Comunions, Mimilú, Mon Air, Monita-Terry, Niseret i Teresita Royal, que tornaran a desfilar el dissabte a la vesprada.

A més, este divendres ha tingut lloc el primer Shooting Dia Màgic by FIMI amb la sessió fotogràfica de la firma Carmy. Este dissabte la protagonista serà Volguda Philippa.

Galeria d’imatges: https://www.flickr.com/photos/feria-valencia/albums
En Telegram: https://t.me/bksfimi

+info
www.feriavalencia.com

La primera jornada de Dia Màgic *by *FIMI confirma les expectatives amb una gran afluència de visitants professionals, que han generat un gran ambient de negoci en el pavelló 8 de Fira València.

Les confeccions d’alta qualitat de sedes, *organdís, tul brodat i niu d’abella tornen amb força entre les firmes expositores del certamen de referència en el món de la comunió i cerimònia.

La directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana, Maribel Sáez Martínez, ha inaugurat el certamen.

València, 10 maig 2024.- Tornen els dissenys clàssics que perduren en el temps fins a les creacions més delicades i encantadores. Les últimes tendències en vestits de comunió que s’estan donant a conéixer en la primera jornada de DIA MÀGIC *by *FIMI, oferixen una representació perfecta entre el romanticisme i la modernitat, amb confeccions de sedes, *organdís, tul brodat i niu d’abella. I tot amb una qualitat en el patronatge i confecció de primer orde, amb models clàssics i atemporals com els que presenten *Marla, Creacions *Charo, Mamen, o col·leccions que aposten pel *lifestyle andalús com Beatriz Montero, *Kobez, *Mimosines, Mercedes d’Alba o Àvia *Tata, amb patrons i teixits molt elaborats.

Les novetats dels expositors de la fira de referència en el món per a la moda de Comunió i Cerimònia que este divendres ha començat en Fira València, constaten la volta de l’artesania i el vestit treballat, únic, just en direcció contrària a la resta de sectors. Una tendència que, tal com reivindica la firma Hortensia *Maeso en la seua col·lecció “La meua *atelier”, és “una crida a l’ofici, a l’artesania”.

Una tendència molt rellevant que les marques expositores estan detectant és el notable increment en la demanda de vestits de cerimònia, sobretot en moments com les graduacions de finals de curs. Quant a xiquet conviuen el vestit jaqueta, de mariner i d’almirall que mostren firmes com a Homes, *Novadrima, *Fydacttex, o Eslora, entre altres.

En complements es torna, com en moda, a formes més senzilles, al gust pel detall sense perdre la lluentor, i colors com els verdes menta i oliva, rosa pal i, fins i tot, blancs.

Quant a calçat, amb firmes com María *Catalán, Caminet, *Cuquito, *Piulín o *Yowas, hi ha una doble tendència. D’una banda la senzillesa, sobretot per a xiquet, amb un gran creixement de la línia de *sneakers, a imatge del look dels adults i amb una paleta cromàtica que més s’emportarà en 2025 serà la dels blaus: celeste jeans, etc. Per a les xiquetes s’imposen els colors celeste, rosa núvol i beix, en botins amb detalls molt treballats. I per a looks més estiuencs, amb vestits curts o de lli, també es veurà sabates artesanes tipus *espardenya.

També és present amb força la preocupació per la sostenibilitat mediambiental. No en va, *Rapife és la primera firma a aconseguir un certificat de *biodegrabilidad dels cotons que empren en la confecció de creacions.

DIA MÀGIC *BY *FIMI ha començat la seua edició de 2024 confirmant les expectatives quant a afluència de visitants professionals i negoci directe generat, puix que es tanca en el mateix una gran quantitat de comandes.

Inauguració i Passeig Màgic

La directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana, María Isabel Sáez Martínez, va encapçalar la comitiva que va recórrer els diferents expositors de DIA MÀGIC *BY *FIMI, coneixent de primera mà al costat del comité organitzador del certamen les últimes tendències presentades per les firmes presents.

Ja a la vesprada el certamen va acollir PASSEIG MÀGIC, l’única passarel·la col·lectiva del món especialitzada en comunió i cerimònia que mostra, any rere any, les últimes tendències i novetats en moda infantil. Enguany les marques representades han sigut *Amarca *Kids, *Javilar *Kids, *Lilus, *Marla Comunions, *Mimilú, *Mon *Air, *Monita-Terry, *Niseret i *Teresita Royal, que tornaran a desfilar el dissabte a la vesprada.

A més, este divendres ha tingut lloc el primer *Shooting Dia Màgic *by *FIMI amb la sessió fotogràfica de la firma *Carmy. Este dissabte la protagonista serà Volguda Philippa.

Galeria d’imatges: https://www.flickr.com/photos/feria-valencia/albums
En Telegram: https://t.me/bksfimi

+*info
www.feriavalencia.com

Desplaça cap amunt