Festa i Noces busca a la parella de l’any

La cita de noces i esdeveniments de Fira València llança un concurs per a trobar a la parella de nuvis/as que protagonitzaran la seua imatge de campanya de la seua pròxima convocatòria, del 10 al 12 de novembre.

Les candidatures es poden presentar a través de la web de la fira i les votacions arranquen el pròxim 24 de juliol a través de les Xarxes Socials del certamen.

València, 10 juliol 2023.- A la recerca de la parella de l’any. Festa i Noces, la gran cita per als esdeveniments, cerimònies i noces s’ha llançat a la cerca de la parella que protagonitzarà la imatge de la seua pròxima edició, que se celebrarà del 10 al 12 de novembre en Fira València. Es tracta d’una iniciativa que des de fa ja més de cinc edicions posa en marxa la consolidada fira valenciana i que cada any gaudeix de més acceptació, ja que són desenes les parelles que en cada edició prenen part d’aquest concurs.

Per a participar en aquest concurs, els i les participants hauran d’emplenar un formulari disponible en la pàgina web de Festa i Noces i adjuntar una imatge recent de tots dos, a més de ser seguidors de la fira la seua plataforma d’Instagram. Una vegada recopilades totes les parelles participants, el pròxim 24 de juliol Festa i Noces obrirà el termini de votacions perquè, a través de la mateixa Instagram, els seguidors puguen votar i triar a la seua parella favorita.

El concurs estarà obert fins al pròxim 31 d’agost, data a partir de la qual, es triarà a la parella més votada, que serà la nova imatge de Festa i Noces 2023 i apareixerà com la parella de l’any en tots els suports publicitaris i promocionals de l’esdeveniment. En aquest sentit, Festa i Noces organitzarà una sessió exclusiva de fotos per a la parella guanyadora, que també tindrà accés a diferents promocions i avantatges oferits pels expositors de la fira.

Amb aquesta campanya, Festa i Noces 2023 comença ja els preparatius per a la seua pròxima edició, en la qual espera reunir més d’un centenar de signatures participants d’un ampli ventall de sectors participants com a agències de viatges, lloguers de vehicles, confecció de núvia, perruqueria, estètica, llistes de noces, regals, salons, espectacles, arranjaments florals i un llarg etcètera. Enguany, la fira torna a incorporar l’oferta de cerimònia i comunió així com la celebració de l’esperada Passarel·la de Desfilades ‘*FyB *Fashion *Week’.

+*info
https://www.fiestayboda.com/

Desplaça cap amunt